Bemutatkozás

Tisztelt Cégvezető!

Munkája során minden bizonnyal szembesült már munka-, tűz- és környezetvédelmi, valamint foglalkozás – egészségügyi speciális kérdésekkel, problémákkal.

Fenti tárgyköri jogszabályok és szabványok számos kötelezettséget állítanak Ön, illetve cége elé, amelyeket követnie kell, és ez nem kis feladat.

Úgy gondoljuk – és egyes jogszabályok kötelező érvénnyel elő is írják -, hogy a felsorolt feladatok és a felmerülő problémák megoldása szakember feladata, de a tevékenységet érintő alapvető kockázatokat Önnek is ismernie kell, mert csak így vezetheti eredményesen vállalkozását.

Vállalkozásunk rövid története

Társaságunk 2004-ben alakult, akkori fő tevékenységi területünk a munkavédelem és a tűzvédelem volt. Közben tevékenyégi körünk kibővült a környezetvédelmi szolgáltatással is.

A cég 100%-os magyar tulajdonban van. Jelenleg 10 fő szakemberrel állunk partnereink rendelkezésére.

Vállalkozásunk szolgáltatásai

Vállalunk átalánydíjas szerződés keretében munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szolgáltatási ágakban található olyan általános feladatokat, melyek ellátására a vállalkozókat jogszabályok kötelezik, azonban gazdasági és egyéb megfontolások alapján vagy nem tudnak, vagy nem akarnak munkatársakat főállásban foglalkoztatni.

Komoly gyakorlati tapasztalatunk van kockázatértékelés és szabályzatok elkészítésében, így eseti szolgáltatások elvégzésére is állunk rendelkezésére.

Magyarországon vasútépítési munkáknál, valamint nagyobb építőipari projekteknél munkabiztonsági és egészségvédelmi koordinátori feladatok elltátását folyamatosan végezzük, amelyben több kilométer építési munkánál közreműködtünk, és szereztünk gyakorlati tapasztalatot.

Szolgáltatásaink igénybevétele esetén Ön időt, pénzt és nem utolsó sorban energiát takarít meg, melyet az üzleti élet területén kamatoztatva, hasznosítva további előnnyé kovácsolhat.

Társaságunk valamennyi szolgáltatását teljes diszkréció mellett nyújtja, harmadik fél részére információt nem szolgáltatunk ki!

Cégünk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, mely az általunk okozott kárért 30.000.000,- Ft összegig helytáll.

Szolgáltatásainkat Ön egyben, de igényeinek megfelelően akár külön – külön is igénybe veheti, mind havidíjas, mind pedig eseti megbízás keretében.

^ Fel az oldal tetejére

 
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat